Søskendegruppe

 

 

Søskendegruppe tilbyder søskende til psykisk syge/sårbare unge, indskrevet på Holmstrupgård, en mulighed for at deltage i en søskendegruppe med ligesindede. 

Med tilbuddet om en søskendegruppe ønsker Holmstrupgård at sætte fokus på søskende, så de får mulighed for at blive set, hørt og forstået.  

AKTIV FRITID

 

 

AKTIV FRITID er et tilbud på Holmstrupgård, som henvender sig til såvel unge på Holmstrupgård som til unge, som ikke i forvejen har nogen tilknytning til Holmstrupgård. De unge er i alderen 14-23 år med diagnoser eller problematikker, der ligger indenfor Holmstrupgård målgruppe.

Rideterapi

 

Rideterapi henvender sig til såvel unge på Holmstrupgård som til unge, børn og voksne, som ikke i forvejen har nogen tilknytning til Holmstrupgård - alle med diagnoser eller problematikker, der ligger indenfor Holmstrupgårds målgruppe. 

Grøn Profil

 

 

Det grønne Holmstrupgård skal være med til at sikre, at Holmstrupgårds aktiviteter både i drift og behandling er præget af en ansvarlig holdning til miljøet i alle forhold. Og i stadig højere grad se på de muligheder, der findes til at integrere miljø- og naturhensyn med sundhed og aktiviteter for unge.