Hvordan er det egentlig at være ung på Holmstrupgård. Få svar på de mest stillede spørgsmål.

Holmstrupgård har en række forskellige tilbud til unge mennesker med psykiske vanskeligheder. Det er din kommune, der i samarbejde med dig og eventuelt dine forældre, som aftaler, hvilken type af tilbud du har brug for.

Hvis du skal flytte ind på en døgnafdeling, bliver den afdeling, du bor på, dit hjem, hvor du har dit eget værelse. Du spiser, gør rent, spiller spil, ser tv og slapper af sammen med de andre unge og har dit liv og din dagligdag med skolegang, behandling og fritidsaktiviteter her. Du får tilknyttet en eller to kontaktpersoner fra personalet, som hjælper med den røde tråd i din behandling.

Det kan også være, at der laves en aftale med et af vores ambulante tilbud. Her flytter man ikke ind, men modtager hjælp enten gennem samtaler eller i dagtimerne. Derudover har vi også et ungestøtte tilbud, Telos, som tilbyder en lavere grad af støtte, på vejen mod en selvstændig tilværelse.

Uanset hvilket af Holmstrupgårds tilbud der er tale om, gør vi os umage for at skabe et miljø, der er genkendeligt og kan danne en tryg ramme. Du kan forvente en struktureret og forudsigelig hverdag, hvor der er plads og rummelighed til dig, dine behov og din udvikling.

Du og din familie kan læse mere i vores velkomstbrochure eller her på hjemmesiden. Herunder kan I læse svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål.

Ofte stillede spørgsmål