Luftfoto Holmstrupgård

Plads til netop dig

Der er ca. 110 unge, der gør brug af Holmstrupgårds tilbud, som udgøres af døgnafdelinger, dagtilbud (skole/beskæftigelse) og dagtilbud, som er særligt tilrettelagte tilbud til unge, som særlig tilrettelagt behandlingstilbud, som ikke er en døgnanbringelse. Der er i alt 5 døgnafdelinger på Holmstrupgård.

Den afdeling du bor på, er dit hjem, hvor du har dit eget værelse. Du spiser, gør rent, spiller spil, ser tv og slapper af sammen med de andre unge og har dit liv og din dagligdag med skolegang, behandling og fritidsaktiviteter her. Derfor prøver vi at skabe et miljø, der er så hjemligt som muligt, og hvor du føler dig tryg og godt tilpas døgnet rundt. Du kan forvente en struktureret og forudsigelig hverdag, hvor der er plads og rummelighed til dig, dine behov og din udvikling. Som ung på Holmstrupgård får du tilknyttet en eller to kontaktpersoner fra personalet.

Personligt skema

Du får dit eget personlige dags- og ugeskema. På skemaet er der for eksempel sengetider, måltider, skolegang, samtaleterapi, ridning, kreative værksteder eller hvad vi aftaler, at du har brug for for at trives og få det bedre. På skemaet kan du også altid orientere dig om, hvilke medarbejdere, der er til stede hvornår.