Holmstrupgårds træværksted har leveret broer og højbed til toppen af Hotel Scandic i det indre Århus.

Ad flere omgange har Holmstrupgårds træværksted været på toppen af Hotel Scandic i det indre Århus for at hjælpe til med at omdanne den ellers stenbelagte tagterrasse til et blomstrende og summende bi-rige. Hotellets køkkenchef, Torben, fortæller her om, hvordan aftalen mellem Holmstrupgård og hotellet i sin tid kom i stand:

- Jeg havde længe gået med en tanke om at få lavet et højbed med krydderurter oppe på taget, ligesom jeg i en tid har haft et par bistader til at stå deroppe, fordi vi laver vores egen honning. Dét er jo i sig selv sjovt at have gæster og kunder med oppe at se, men der har ligesom manglet en lækkerhedsfaktor ved hele udtrykket af det. Noget som kunne sætte prikken over i’et. Det sad jeg så engang i vinter og snakkede med vores hotelchef om, og hun gav mig nummeret på jeres værksted, som hun kendte til ad andre veje. I dag har toppen af Hotel Scandic med sine to broer til bistaderne og det nye højbed fået en finish, der gør, at jeg er både glad for og stolt over at vise det frem, fortæller Torben.

Også Holmstrupgårds værkstedsleder, Morten Bo Larsen, er glad for aftalen, som han fortæller følgende om:

- Det er inkluderende for de unge, at vi rent faktisk laver noget for andre. På den måde er vi en lille virksomhed, og det minder meget om det at være på en helt almindelig arbejdsplads. Skridtet fra at gå rundt på værkstedet på Holmstrupgård til at komme ud i en praktikstilling er jo pludselig ikke helt så stort. Og så vokser vi alle af at se, at de ting, vi går og laver, får en funktion og bliver brugt til noget"

Læs mere om Holmstrupgårds værksted og dagtilbud her.

 

Link til Aspergers Syndrom / GUU/GUALink til ADHD og Tourette
Link til Personligheds- og SpiseforstyrrelserLink til Skizofreni og Psykotiske lidelser
 
Link til VISO

Link til rideterapi

Link til job