Onsdag den 14. juni fejrede vi Enggårdens overgang til drift og den deraf flotte slutevaluering, der var blevet udarbejdet ved afslutningen af projektet. 

Vi havde besøg af ca. 50 gæster, lige fra regionsråd til Thomas Medom, rådmanden for sociale forhold og beskæftigelse, øvrige repræsentanter fra Aarhus Kommune, Holme Nygaard skole og ikke mindst var der mødt en række unge og pårørende op (både tidligere tilknyttede unge og unge, der er tilknyttet Engården nu). Vi havde mange fine taler, som alle fremhævede det gode tværsektorelle samarbejde, som havde været med til at bære projektet, men der var også fokus på, den succes projektet har haft - at have skabt et alternativ til døgnanbringelse.

3 tidligere tilknyttede unge havde meldt sig til at være med i en video, hvor de fortalte om livet på og efter Enggården, og den blev vist mellem perlerækken af flotte taler - det var en video, som rørte mange, men som gjorde livet på Enggården nærværende og levende. Tak til alle der kom og var med til at gøre dagen til en vellykket og succesfuld dag.

Du kan desuden læse mere om Daghuset Enggården her

Her et uddrag af billeder fra dagen: 

Link til Aspergers Syndrom / GUU/GUALink til ADHD og Tourette
Link til Personligheds- og SpiseforstyrrelserLink til Skizofreni og Psykotiske lidelser
 
Link til VISO

Link til rideterapi

Link til job