Mandag Morgen har udvalgt dagtilbuddet Enggården, der hører under den socialpsykiatriske behandlingsinstitution Holmstrupgård i Brabrand ved Aarhus til at være blandt landets 50 mest innovative velfærdsløsninger.

Holmstrupgård afprøver med dagtilbuddet Enggården nye ungdomspsykiatriske behandlingsmetoder i samarbejde med Psykologisk Institut på Aarhus Universitet under overskriften – fra anbringelse til lokal behandling.

”Vi er meget glade for, at Mandag Morgen har udvalgt Holmstrupgård til at deltage i deres Løsningsgalleri på Velfærdens Innovationsdag. Holmstrupgård har altid en innovativ tilgang til ungdomspsykiatrien, fordi vi mener, at det er vigtigt at udvikle behandlingsmetoderne og bruge den nyeste viden på området,” siger forstander på Holmstrupgård, Knud Byskov.

Velfærdens Innovationsdag
Holmstrupgård skal med forstander Knud Byskov og daglig leder på Enggården Ivan Sloth i spidsen være med til at dele og diskutere eksempler på en bedre og mere bæredygtig velfærd i Danmark. Holmstrupgård er med dagtilbuddet Enggården udvalgt blandt mange andre innovative projekter i Danmark til at deltage i Mandag Morgens ’Løsningsgalleri’, der består af 50 håndplukkede projekter i Danmark. Deltagerne skal speeddate hinanden i grupper på dagen med henblik på at udveksle visioner og løsninger på nuværende og fremtidige velfærdsudfordringer. 

Mandag Morgen afholder Velfærdens Innovationsdag for femte år i træk den 23. januar 2014 i Øksnehallen i København. Her mødes mere end 1200 af velfærdens frontløbere, ledere og udviklingsansvarlige fra både den offentlige og private sektor samt det frivillige foreningsliv.