Kunstudstilling i kantinen

Lige nu er det muligt at se kunstværker, som er blevet produceret af en af eleverne, Maria, igennem det sidste år på kunstterapiholdet. Der er i alt 17 værker, som vil pryde væggene frem til jul.

Malerierne er en del af produktionen på kunstterapiholdet, som tilbydes på Holmstrupgård, hvor det er muligt at udtrykke sig og være kreativ og på den måde formidle følelser, oplevelser eller stemninger. Værkerne består af malerier lavet i akryl og en enkelt lerfigur, som har fået plads i glasskabet, sammen med to små lærreder med motiver. Nogle af værkerne, som er udstillet, er fx inspireret af en rejse til Egypten, mens andre afspejler følelser som frygt og ensomhed.

      

Læs mere om kunstterapi her: http://www.holmstrupgaard.rm.dk/skole-og-afdelinger/sarlige-tilbud/kunstterapi/

  • Kunstterapien på Holmstrupgård bygger på et psykodynamisk grundlag og relaterer sig til narrative og kognitive terapiformer

  • Kunstterapien tager udgangspunkt i den unge og kunsten i sig selv. Der arbejdes med æstetiske udtryk især gennem billeder, men også musik, stemme, poesi, krop og drama kan evt. blive inddraget alt efter den unges ønsker og interesse.

  • Terapien foregår individuelt, parvis eller i grupper og tilpasses de enkelte deltageres behov.

  • Grupperne sammensættes ud fra aktuelle ønsker, kriterier og muligheder, og der er ingen krav om kunstneriske forudsætninger - blot lyst og mod til at udtrykke sig.