I forbindelse med at VISO har gennemført en EU-udbudsrunde på voksenområdet, er Holmstrupgård udvalgt som VISO leverandør indenfor områderne "Voksne med spiseforstyrrelser" og  "Voksne med angst, depression, personlighedsforstyrrelse, forandret virkelighedsopfattelse og stressbelastning". Holmstrupgård varetager herunder også kombinationsproblematikkerne selvmordstanker- eller forsøg, social isolation og selvskadende adfærd. 

Holmstrupgård har tegnet en 4-årig kontrakt med VISO om at levere specialrådgivning og udredning af borgere over 18 år i hele Danmark. På området "Voksne med spiseforstyrrelser" har Holmstrupgård indgået et samarbejde med Sønderparken, SVO, som sikrer borgerne adgang til en bred vifte at fagligheder i VISO ydelsen. Holmstrupgård og Sønderparken tilbyder specialister med solid uddannelse og omfattende praksiserfaring med borgere der kæmper med komplekse og co-morbide psykiatriske problemstillinger.

Holmstrupgård har, siden VISO blev oprettet i 2007, været landsdækkende leverandør af højt specialiserede ydelser indenfor det ungdomspsykiatriske område til børn, unge, familier og forvaltninger. Vi er glade for at være en del af VISOs landsdækkende specialistnetværk, som sikrer borgere og forvaltninger mulighed for gratis og uvildig specialrådgivning i meget komplekse sager. 

VISO, den nationale Videns- og Specialrådgivningsorganisation på det sociale område, har haft 201 tilbud at vælge imellem i udbuddet, og de har valgt at indgå kontrakt med 32 leverandører fordelt på 14 målgrupper.

Link til Aspergers Syndrom / GUU/GUALink til ADHD og Tourette
Link til Personligheds- og SpiseforstyrrelserLink til Skizofreni og Psykotiske lidelser
 
Link til VISO

Link til rideterapi

Link til job