Holmstrupgård var ’gæstesponsor’, da Bakken Bears snuppede sejren over Stevnsgade SuperMen i mændenes bedste basketballrække.

Rasmus Ladefoged Dinnesen, som er forstander på Holmstrupgård fortæller: "Samarbejdet med Bakken Bears bibringer med oplevelser som understøtter vores miljøterapeutiske behandlingsarbejde, og det bliver en positiv fælles referenceramme for alle på Holmstrupgård. Vi håber, at vi fortsat kan udvikle samarbejdet". 

Bakken Bears' sportsdirektør Michael Piloz byder de unge velkommen; "Sport handler i sidste ende om at vinde. Det handler også om at fascinere og skabe god underholdning. Vi vil gerne bruge denne platform til at skabe opmærksomhed på andre områder i samfundet, og vi er virkelig glade for, at vi kan byde Holmstrupgård indenfor", siger Michael Piloz.

Bakken Bears havde sørget for lækre frokost sandwich og sodavand, reserveret sæder midt for spillet samt forfriskninger i pausen. Efter en intens kamp fik de unge lov at være med i VIP'en hvor en af spillerne blev interviewet.

Der var rigtig god stemning i bussen hjem efter en super dag – "Det var skønt at få en oplevelse udenfor Holmen og så endda som VIP – den slags burde vi gøre noget oftere", var kommentaren fra en af de unge.

Her kan du læse Bakken Bears' pressemeddelelse om samarbejdet inden kampen.

Link til Aspergers Syndrom / GUU/GUALink til ADHD og Tourette
Link til Personligheds- og SpiseforstyrrelserLink til Skizofreni og Psykotiske lidelser
 
Link til VISO

Link til rideterapi

Link til job