Holmstrupgårds kantineansvarlige modtager det økologiske sølvmærke

 

Den 7. marts fik Holmstrupgårds kantine overrakt det økologiske sølvmærke på fødevaremessen Foodexpo, der blev afholdt i MCH Messecenter Herning. Spisemærket blev modtaget som belønning for kantinens særlige fokus på økologi.

Det økologiske spisemærke er et statskontrolleret økologimærke, der uddeler guld-, sølv- og bronzemærker til spisesteder, der yder en særlig indsats i forhold til at anvende økologiske råvarer. Sølvmærket indikerer, at økologi udgør 60-90% af det samlede madindkøb til spisestedet. Dette krav lever kantinen fuldt op til med 82 procent økologi. Kantinen er derfor godt på vej til at opnå guldmærket, hvor økologi udgør 90-100 procent af madindkøbet.

Kantinens fokus på økologi understøtter Holmstrupgårds arbejde med at skabe en grøn profil, hvor der er særlig fokus på at integrere miljø- og naturhensyn med sundhed og aktiviteter for de unge. Holmstrupgård arbejder derfor fokuseret på, at en sund madkultur bliver en naturlig del af de unges kompetence-opbygning. Hertil er kantinens medarbejdere foregangskvinder for at skabe en sund madkultur, hvilket hjælpes godt på vej med det nyerhvervede sølvmærke.

 

Link til Aspergers Syndrom / GUU/GUALink til ADHD og Tourette
Link til Personligheds- og SpiseforstyrrelserLink til Skizofreni og Psykotiske lidelser
 
Link til VISO

Link til rideterapi

Link til job