Mandag morgen tog Holmstrupgård imod et oplagt Regionsråd, som var på besigtigelse tur i Aarhusområdet.

Socialdirektør Ann Britt Wetche bød velkommen og overlod derefter ordet til Holmstrupgårds forstander, Rasmus Ladefoged, som gav et spændende indblik i udviklingen i Holmstrupgårds målgruppe samt den dynamiske udvikling af stedets innovative projekter og implementering af deres resultater i det daglige arbejde.

I sit oplæg satte Chefpsykolog Birte Lausch skarp fokus på selvskade og hvordan vi kan forstå det og arbejde med det.

Rasmus og Birte fremlagde en præsentation af det tværfaglige samarbejde imellem socialpsykiatrien og behandlingspsykiatrien og hvordan de fælles snitflader flytter sig. En udvikling som kræver koordineringen af det interne samarbejde, men også eksternt i forhold til de bevilligende kommuner.  Et meget aktuelt oplæg, som skabte en spændende debat.

Dagens emne blev meget nærværende, da en af Holmstrupgårds tidligere beboer gav et meget personligt og medrivende indblik i et liv med selvskade.

Snakken forsatte på turen rundt på Holmstrupgård, hvor man i mindre grupper kunne få lejlighed til at spørge ind til forskellige problemstillinger og stille spørgsmål til afdelingslederne. En mulighed som både Bent Hansen og flere af de andre regionsråd medlemmer benyttede sig flittigt af. 

ras viser frem

Rasmus Ladefoged Dinnesen fremviser de fysiske rammer.

Interesseret spm hos Birte

Birte Bloch Jørgensen fortæller om dagligdagen på en afdeling.

Link til Aspergers Syndrom / GUU/GUALink til ADHD og Tourette
Link til Personligheds- og SpiseforstyrrelserLink til Skizofreni og Psykotiske lidelser
 
Link til VISO

Link til rideterapi

Link til job